ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΧΑΣΑΜΕ ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΣ

 



 Την ήττα γνώρισε η ανδρική μας ομάδα στην Καλαμαριά από τον τοπικό Απόλλωνα με 71-61. 

Το παιχνίδι πήγαινε πόντο πόντο για 34 λεπτά παρά τα κακά σφυρίγματα που είχε μέχρι τότε η ομάδα μας κυρίως από τον δεύτερο διαιτητή του αγώνα. Κάπως έτσι σε αυτό το λεπτό ήρθε η απώλεια του κορυφαίου έως τότε της ομάδας μας αλλά και του αγώνα Νέστωρα Λαγό για διαμαρτυρία με 2 τεχνικές ποινές και λίγο αργότερα με 5 φάουλ ακολούθησε αυτή του Νίκου Χατζηστεφάνου. Το παιχνίδι ήδη είχε χαθεί μιας και μας κατάβαλε η κούραση της προσπάθειας, η έλλειψη  ψυχραιμίας λόγω των κακών σφυριγμάτων και η απώλεια βασικών στελεχών της ομάδας. Το τελικό σκορ αδικεί την ομάδα μας που έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία. 

Και μία σύσταση με καλή πρόθεση : "Κύριοι διαιτητές, θα θέλαμε μεγαλύτερη προσπάθεια, όπως καταβάλουν οι ομάδες, ώστε να παρουσιάζεστε πιο έτοιμοι, ώστε με τη λήξη του αγώνα να μην υπάρχει καμία ομάδα που να αισθάνεται αδικημένη ".

Το φύλλο αγώνα

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  71 - 61 

Δεκάλεπτα: 16-19, 33-34, 52-51, 71-61

Απόλλων Καλαμαριάς (Καραγιαννίδης-Καπουσούζη): Γκαντίδης 13(2), Τσαγκάρης 4, Ανδρικάκης 7, Στεργιόπουλος 13(2), Κατσέτης 10, Φασούλας 10(1), Λούβρος 2, Γεωργιάδης 2, Μπακογλίδης 10(2).    

ΠΚ Νεάπολης (Γκένογλου): Χατζηστεφάνου 4, Κυρατζής 12, Σαχινίδης Γ. 2, Χατζόπουλος 5(1), Μιχαηλίδης 8, Λαγός 28(5), Παπαβασιλείου, Παπαδόπουλος, Σαχινίδης Ξ., Παπαχρήστος, Νάκου 2, Γρηγοριάδης.  


Φωτογραφίες