ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΝΔΡΙΚΟ : ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ

 



Σε ένα παιχνίδι που στο τέλος επικράτησε ο καλύτερος καθ΄όλη τη διάρκεια του η ομάδα μας παρουσιάστηκε έτοιμη για τη νίκη και πάλεψε έως το τέλος γι αυτήν.

Είναι η πρώτη νίκη μας μετά από απουσία χρόνων από την κατηγορία και πραγματικά χαροποίησε όλους όσους βρέθηκαν στο κλειστό της Νεάπολης χθες βράδυ.

Για να φτάσουμε όμως στην επιτυχία χρειάστηκε να τα δώσουν όλα οι αθλητές μας , να διαχειριστούν με τον καλύτερο τρόπο την πορεία του αγώνα και να παρουσιάσουν ένα ενωμένο σύνολο που ήταν αποφασισμένο από το πρώτο έως  το τελευταίο λεπτό του αγώνα.

Η διαφορά του πρώτου ημιχρόνου δεν εφησύχασε το σύνολα του Γιάννη Γκένογλου γνωρίζοντας ότι ο αντίπαλος θα πουλούσε ακριβά το "τομάρι" του, κάτι που έγινε στο τέλος του αγώνα που το σκορ είχε φτάσει στον πόντο 72-71. Τελικά πιο ψύχραιμη η ομάδα πήραν το ματς και το ροζ φύλλο αγώνα.

Συγχαρητήρια και στους 12 αθλητές μας για την προσπάθεια και την στήριξη αυτής...!!!

Καλή συνέχεια στην ομάδα της Νέας Ραιδεστού.

Το φύλλο αγώνα

ΠΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ  -  ΝΕΑ ΡΑΙΔΕΣΤΟΣ    78  -  74

Δεκάλεπτα: 23-16, 44-32, 64-55, 78-74  

ΠΚ Νεάπολης (Γκένογλου): Χατζηστεφάνου 19(2), Κυρατζής 14(1), Σαχινίδης Γ. 5(1), Χατζόπουλος, Λαγός 20(4), Μιχαηλίδης 17(5), Αργύρης, Παπαβασιλείου 3(1), Παπαχρήστος, Γρηγοριάδης, Σαχινίδης Ξ., Νάκου.  

Νέα Ραιδεστός (Λαζαρίδης): Ελευθεριάδης 15(1), Μαναβής 9, Ηλιάδης 13(3), Γεωργάκης Ν. 10, Γεωργάκης Γ. 5, Μελίδης 4, Παϊτάρης 5(1), Χατζηβασιλείου 8(2), Πούλιος , Λαζαρίδης 3(1), Φωτιάδης 2, Στεργίου. 

Φωτογραφίες